OVERZICHT KRINGEN IN DE OPEN HOF

OVERZICHT KRINGEN IN DE OPEN HOF
Naast deelname aan de vieringen zijn kringen een manier om elkaar niet uit het oog te verliezen. Een vorm waarin het omzien naar elkaar (One) tot uiting komt. Op dit moment zijn de onderstaande kringen actief. Van harte welkom om eens een kring mee te maken en te ervaren hoe het daar aan toe gaat. De One-kringen binnen de Open Hof ontstaan spontaan, zijn autonoom en wisselen onderling ervaringen uit. Contactpersoon: Steven Berendsen, telefoon 645057,
 
Rondje Veldhuizen
Kerkelijk betrokken buurtbewoners van de Hoffen en de straten daar omheen organiseren met een zekere regelmaat bijeenkomsten in de buurt. Dat kan zijn een kopje koffie/thee met elkaar drinken, samen de middag doorbrengen met een goed en fijn gesprek bijvoorbeeld tijdens een wandeling. Wilt u/je een keertje kennis komen maken? Laat het ons even weten. 
 
Buurtkring De Slijpkruik
ongeveer elke 2 maanden op een zondagmiddag bij elkaar. Samen een gezellige middag doorbrengen, eten, wandelen, kortom samen iets doen. Zo leren we elkaar beter kennen en geven vorm aan Omzien naar elkaar.
Contactpersoon: Gerda en Johan Hiddink, telefoon 0318-618618,

Buurtkring De Horsten
Tien tot vijftien buurtbewoners ontmoeten elkaar een keer of drie per jaar op een middag in een huiskamer. Er brandt een klaars, elkaar ontmoeten staat centraal, de manier waarop is daaraan ondergeschikt, maar wel goed verzorgd.
Contactpersoon: Adria Overbeeke  
 
Gemeentekring rondom het Kernhuis
Een groepje leden van De Open Hof uit Kernhem en Veldhuizen komt elke eerste zondagavond van de maand bij elkaar. Gezelligheid, lief en leed delen en samen nadenken over een maatschappelijk of Bijbels onderwerp. Kom in de kring, ook als je in een andere wijk woont.
Contactpersoon: Truus van Otterloo en Ad Tukker, telefoon 0318-621059,

Wandelgroep One
Vrijwel elk maand wandelen gemiddeld 15 deelnemers een afstand van 3 tot 5 km (1 tot 1½ uur ) in de natuur en cultuur van Ede. De startplaats varieert en er wandelen steeds andere mensen mee. Vaak is er na afloop gelegenheid om iets te drinken, voor wie dat wil. Hartelijk welkom als je van wandelen en gezelligheid houdt. Opgave vooraf is handig, maar niet noodzakelijk.
Organisatoren/Contactpersonen:
Gerda Hiddink, telefoon: 06-21908209
Wim Pluimers, telefoon: 06-21988729
Truus van Otterloo telefoon: 06-33754367
Dora van der Velde, telefoon:  06-30965515

Gespreksgroep 30+
Deze geloofsgespreksgroep komt elke maand bij elkaar onder leiding van een theoloog.  Het is een open, ontspannen en gezellige groep, die in huiselijke kring bij elkaar komt en waar alles bespreekbaar is. We proberen daarbij steeds de link naar het geloof te zoeken. Er is ruimte voor serieus en persoonlijk gesprek en ontmoeting, waarbij iedereen welkom is!
Contactpersoon: Jetty van den Berg, telefoon 0318-635045,

Leeskring
Het hoofddoel van de kring is bespreking van en bezinning op literatuur. De kring bestaat uit een groeiende  groep mensen die steeds meer op elkaar betrokken zijn geraakt en die met elkaar meeleven en omzien naar elkaar als daar aanleiding toe is.
Contactpersoon: Joke Wind
 
terug