BASISCATECHESES BASISCATECHESES

BASISCATECHESE
Ook dit jaar gaan we weer van start met deze activiteit..
Jongeren van de basisschool groepen 5, 6, 7 en 8 zijn van harte welkom om mee te doen.
Voor vragen of  informatie kan je altijd mailen of bellen met: Ad Tukker
Coördinator basiscatechese: / 621059

Dit kerkelijk-jaar 2018/2019 is de leiding bij de 2 groepen in handen van:
Voor kinderen van de basisschool groepen 5 en 6
Leiding: Marlies Hazeleger
Plaats: de club ruimte van de Open Hof – tijd van 18.45 tot ongeveer 19.30 uur
De startavond is op donderdag 15 november
Opgeven bij de leiding
Marlies -

Voor kinderen van de basisschool groepen 7 en 8
Leiding:  Petra en Theo Harkema
Plaats van samenkomen is bij de leiding thuis: Op den berg 84
Tijd van 19.00 tot 19.45 uur
Ook voor deze groep is de startavond donderdag 15 november.
Opgeven bij de leiding
Petra –
Theo –

KLUBNIEUWS 2017/2018

Januari 2018

Afgelopen jaren hebben we clubavonden gehad met alle kinderen uit groep 3 t/m 8 bij elkaar. De avonden waren gezellig, maar soms ook lastig. Het leeftijdsverschil en de hele andere belevingswereld waarin de kinderen leven had daar veel mee te maken.

In september 2017 hebben we de keuze gemaakt om geen vaste clubavonden meer te organiseren. Maar we willen de kinderen niet de gezellige avonden helemaal ontnemen.
Zo hebben we in november meegedaan aan Sirkelslag Kids (van JOP). Samen met de kinderen van de Beatrixkerk hebben we een hele gezellige en sportieve avond gehad.
In december hebben we alle zondagen geoefend voor de musical “Hotel Toekan” tijdens het kinderkerstfeest op kerstavond.
Op zaterdag 13 januari is er de Nieuwjaarsinstuif, Amerikaanse stijl, voor alle kinderen, jeugd en ouders en verder voor iedereen die het leuk vindt.
In  februari gaan we nog een keer een avond organiseren. Let goed op de ‘Kijk op de Wijk’!
En ook zijn we al weer begonnen met de voorbereidingen voor het jeugdkamp samen met de kinderen van de Beatrixkerk.
Heb je vragen of ideeën, mail naar

Met een vriendelijke groet,
Annet Nagelhout en Elja van Koesveld

JEUGDSOOS JEUGDSOOS

De Jeugdsoos is eens in de maand op zaterdagavond van 19:30-22:00 uur in de Open Hof en is er voor alle jongeren van 12-16 jaar. Elkaar ontmoeten en leuke dingen doen staat centraal. Zo starten we het seizoen vaak in het Klimbos, we vieren samen Sinterklaas en gourmetten rond de kerst. Ook doen we elk jaar mee met het interkerkelijk volleybaltoernooi in januari. In de zomermaanden doen we vaak een buitenactiviteit, zoals een dropping of Kubb.
Ben je tussen de 12 en 16 jaar? Wees van harte welkom, en neem gerust een vriend of vriendin mee!

De voorbereidingsgroep bestaat uit:
Mark van Leeuwen
Alexander Bal
Karlien Schoonderbeek

KINDERNEVENDIENST KINDERNEVENDIENST

Zie ook onder "Kerkdiensten info".

BESTE OUDERS EN VERZORGERS VAN DE KINDERNEVENDIENSTKINDEREN BESTE OUDERS EN VERZORGERS VAN DE KINDERNEVENDIENSTKINDEREN

Graag zouden wij vanuit de kindernevendienst wat meer gebruik willen maken van de website van de Open Hof, door hier actief foto's van de kindernevendienstactiviteiten op te plaatsen. Mocht u bezwaar hebben tegen het plaatsen van foto´s van uw kind(-eren) dan vragen we u dit kenbaar te maken via onderstaand emailadres:

Met vriendelijke groet, de kindernevendienstleiding

KINDERCRECHE KINDERCRECHE

Wist u dat er iedere week naast een kerkdienst en kindernevendienst ook een kindercrèche is? Baby's en kindjes tot vier jaar zijn welkom in de oppasruimte. Ouders mogen hun kinderen net voor de dienst brengen en ophalen net na de collecte zodat de jonge kinderen ook de zegen mee mogen krijgen. Ophalen na afloop van de kerkdienst kan natuurlijk ook. Tijdens de oppas wordt er gespeeld, soms Bijbelliedjes voor kinderen gedraaid en/of gezongen, eventueel een Bijbelverhaaltje voorgelezen en wordt er rond 10:30 uur wat gegeten en gedronken. De oppas probeert voor de wat oudere kinderen aan te sluiten bij de kerkelijke feesten Kerst en Pasen en soms zal er ook aangesloten worden bij de projecten van de kindernevendienst. Extra oppassers zijn altijd welkom! Er wordt telkens een rooster voor ieder half jaar gemaakt.
Voor vragen kunt u contact opnemen met Mirjam Geerink, via mail

JEUGDKERK JEUGDKERK

Zie ook onder "Kerkdiensten info".

datum en tijdstip 18-11-2018 om 10:00 uur

Klik bij aanvang van de viering hier om mee te luisteren. Mocht u op één of andere wijze de viering niet via deze website kunnen beluisteren, surft u dan naar: www.kerkdienstgemist.nl. Kies achtereenvolgens; Gelderland, Ede en Protestantse Wijkgemeente De Open Hof.

OPA
datum en tijdstip 01-12-2018 om 9:00