WIJKKERKENRAAD WIJKKERKENRAAD

De protestantse wijkgemeente  De Open Hof heeft een sinds de fusie  op 1 januari 2017 een wijkkerkenraad. De wijkkerkenraad is verantwoordelijk voor alle beleid en uitvoering en bestaat uit alle ambtsdragers, de wijkpredikant(en).  Hiervoor is een Beleidsplan opgesteld welke u hier kunt inzien en, indien gewenst, kunt downloaden.

De wijkkerkenraad kiest een voorzitter en een scriba. De vergadering worden voorbereid door het moderamen, bestaande uit: predikant, voorzitter wijkkerkenraad, voorzitter werkgroep zorgzame kerk en momenteel ook de consulent.

De wijkkenraad vergadert elke maand, met uitzondering van augustus. De vergaderingen van wijkkerkenraad zijn toegankelijk voor alle gemeenteleden.

Onder verantwoordelijkheid van het Moderamen en de wijkkerkenraad werken verschillende werkgroepen. Dit zijn:

• de werkgroep Jeugd;
  • de werkgroep Pastoraat;
  • de werkgroep Diaconaat;
  • de Werkgroep Vieringen;
  • de Beheersraad.

Deze raden bestaan uit ambtsdragers en niet-ambtsdragers.  De raden maken beleidsplannen waarin staat waar men de accenten voor het komend jaar wil leggen. Deze worden vastgesteld in de Wijkkerkenraad. Na afloop van het jaar wordt verantwoording afgelegd over het (uit)gevoerde beleid. Verderop in deze gids vindt u meer informatie over de raden.

Samenstelling van het moderamen

Wijkpredikant vacature
Voorzitter dhr. Dingeman de Jong
Scriba mevr. Betty Pluimers
Werkgroep zorgzame kerk dhr. Sijtze Roosjen
Consulent ds. Jan Oortgiesen

Telefoonnummers: stuur een mail naar de redactie

datum en tijdstip 18-11-2018 om 10:00 uur

Klik bij aanvang van de viering hier om mee te luisteren. Mocht u op één of andere wijze de viering niet via deze website kunnen beluisteren, surft u dan naar: www.kerkdienstgemist.nl. Kies achtereenvolgens; Gelderland, Ede en Protestantse Wijkgemeente De Open Hof.

OPA
datum en tijdstip 01-12-2018 om 9:00