Zaal huren in Ede Zaal huren in Ede
De Open Hof is een wijkcentrum met naast kerkelijke activiteiten ook commerciële- en verenigingsactiviteiten. Daarbij geldt het principe dat er geen activiteiten mogen plaatsvinden die in strijd zijn met het kerkelijk karakter van De Open Hof en dat kerkelijke activiteiten voorrang hebben. De opbrengsten van de commerciële activiteiten (zaalverhuur en buffet-exploitatie) komen ten goede aan de kerk en worden gebruikt om een deel van de kosten van onderhoud en beheer te dekken. De Beheersraad is verantwoordelijk voor het gebruik van De Open Hof. Voor het dagelijks beheer is een beheerder aangesteld, met hem kun je afspraken maken voor het gebruik van ruimten in De Open Hof. Heeft u vragen over het gebruik/huur van het gebouw mail dan naar Hans Kaldeway: of bel: 0318-639426 of 0318-622292
Adres van De Open Hof: Hoflaan 2 6715 AJ Ede.

In De Open Hof zijn twee grote zalen, enkele middelgrote zalen en een aantal kleinere zalen.
De grote zalen zijn geschikt voor diverse activiteiten zoals lezingen, vergaderingen, cursussen, bridgedrives of koorrepetities. In de zalen is gratis internet en zijn goede beeld- en geluidsvoorzieningen. Whiteboard en/of flipovers zijn beschikbaar.
In het gebouw is een praktische keuken met een bar/buffet met mogelijkheden voor catering in alle soorten en maten. In het gebouw is een invalidentoilet aanwezig.

Nabij het gebouw is ruime parkeergelegenheid (gratis).

Naam van de zaal Aantal (zit)plaatsen Huurprijs per dagdeel
Alpha (te combineren met Alpha 1 en 2)       200 tot 500 Vanaf € 300
Omega 200 tot 300 € 110
Alpha 1              20 tot   50 € 50
Alpha 2                          20 tot   50 € 50
Cimbaal                                     20 tot   50 € 50
Cither                                          5 tot   15 € 40
Tamboerijn (met sfeerverlichting en bar)   20  € 40
Harp (huiskamer inrichting)         5 tot   15 € 40
Schalmei 20 € 40
Internet                                                    gratis
Beamer                                     € 15

Catering
In de zalen kunt u gebruik maken van koffie en thee. Ook frisdranken of iets sterkers behoren tot het assortiment. Het is niet mogelijk om voor eigen catering te zorgen.

Een koud/warm buffet, maar ook een broodje en/of gebak, is op aanvraag verkrijgbaar. Verder is een lunch tijdens uw cursus of vergadering mogelijk. U kunt er ook voor kiezen de vergadering te onderbreken en als groep de lunch bij ons te gebruiken. Vraag de beheerder naar de mogelijkheden.