ROUTEKAART ROUTEKAART

Grotere kaart weergeven

ROUTEBESCHRIJVING ROUTEBESCHRIJVING

Ede - Veldhuizen

Het kerkgebouw van De Open Hof is te vinden in de wijk Ede Veldhuizen. Voor wie niet in Ede bekend is, is op deze pagina een overzichtskaartje opgenomen.

U vindt De Open Hof vlak bij het winkelcentrum Bellestein.

Komt u van buiten de stad via de A12 dan rijdt u Ede binnen en alsmaar rechtdoor tot het doorgaand verkeer richting Lunteren en Centrum naar rechts gestuurd wordt. Aan uw rechterhand ziet u winkelcentrum Bellestein. Ga hier linksaf, u komt op de Slotlaan. Bij de rotonde rechtsaf en direct daarna weer rechtsaf.
Komt u via de A30 afslag Ede Noord en/of de N224 dan neemt u de afslag richting Frankeneng en Ziekenhuis. Dit is de Proosdijerveldweg. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf en u rijdt rechtdoor tot de rotonde. Hier rechtsaf en direct daarna weer rechtsaf.

Komt u aan op station Ede-Wageningen dan brengen de buslijnen 3 en 4 u naar de wijk Veldhuizen. De beide buslijnen rijden dezelfde route; de ene linksom, de andere rechtsom. U stapt uit bij de halte Binnenhof. Achter de halte (lijn 3) of aan de overkant (lijn 4) loopt u direct de Hoflaan in.