BESTE OUDERS EN VERZORGERS VAN DE KINDERNEVENDIENSTKINDEREN BESTE OUDERS EN VERZORGERS VAN DE KINDERNEVENDIENSTKINDEREN

Graag zouden wij vanuit de kindernevendienst wat meer gebruik willen maken van de website van de Open Hof, door hier actief foto's van de kindernevendienstactiviteiten op te plaatsen. Mocht u bezwaar hebben tegen het plaatsen van foto´s van uw kind(-eren) dan vragen we u dit kenbaar te maken via onderstaand emailadres:

Met vriendelijke groet, de kindernevendienstleiding

KINDERLIED KINDERLIED

Elke zondag gaan we in de Open Hof een Kinderlied met elkaar zingen
Sommige liederen passen goed bij het jaarthema  OMZIEN NAAR ELKAAR:

Samen is veel leuker, alleen is maar alleen
Iemand die je helpen wil, dat wil toch iedereen
Jij en ik zijn nodig in Gods koninkrijk
Niemand overbodig en iedereen gelijk

de Werkgroep Kinderliederen

KINDERCRECHE KINDERCRECHE

Tijdens de morgendienst kunnen jonge kinderen (0 t/m 4 jaar) opgevangen worden in één van de zalen van het kerkelijk centrum.
Contactpersoon: Mirjam Geerink  mail

KINDERNEVENDIENST KINDERNEVENDIENST

Zie ook onder "Kerkdiensten info".

KINDERLIEDEREN

Al een aantal maanden zingen we elke zondag een Kinderlied tijdensdeViering. Een lied dat kinderenkennen en/of makkelijker kunnen begrijpen. Als Werkgroep Kinderliederen proberen we met de keuze van de Kinderliederen zo goed mogelijk aan te sluiten bij de Bijbeltekst die op dezelfde zondag op het leesrooster staat.
Het Liturgieteam en de Werkgroep Vieringen zorgen er vervolgens voor dat het Kinderlied op een goede wijze in deliturgie terecht komt. Het is nog even zoeken naar de beste plek van het kinderlied in de zondagse Viering. Maar dit zal naar verloop van tijd wel duidelijk worden.

JEUGDKERK JEUGDKERK

Zie ook onder "Kerkdiensten info".

KLUBNIEUWS!!

Vind je het leuk om op vrijdagavond een spelletje te doen, te knutselen, naar een verhaal te luisteren? Kom dan!!! Neem een vriendje of vriendinnetje mee!!Op vrijdag 9 oktober begint de ‘Klub’ weer van 18.45 -19.45 uur voor groep 3-4-5 en voor groep 6-7-8. Meer informatie volgt in de uitnodiging.

Ook zijn we nog op zoek naar extra leiding. Je bent welkom vanaf 15 jaar.
Met vragen kunt u/je mailen naar:mail of bellen met Annet: 0318-643412.

Hopelijk tot ziens op 9 oktober!

Linda, Lenneke, Annet, Irma en Elja

JEUGDSOOS JEUGDSOOS

De Jeugdsoos is eens in de maand op zaterdagavond van 19:30-22:00 uur in de Open Hof en is er voor alle jongeren van 12-16 jaar. Elkaar ontmoeten en leuke dingen doen staat centraal. Zo starten we het seizoen vaak in het Klimbos, we vieren samen Sinterklaas en gourmetten rond de kerst. Ook doen we elk jaar mee met het interkerkelijk volleybaltoernooi in januari. In de zomermaanden doen we vaak een buitenactiviteit, zoals een dropping of Kubb.
Ben je tussen de 12 en 16 jaar? Wees van harte welkom, en neem gerust een vriend of vriendin mee!

De voorbereidingsgroep bestaat uit:
Mark van Leeuwen
Alexander Bal