WIJKKERKENRAAD WIJKKERKENRAAD

De protestantse wijkgemeente  De Open Hof heeft een sinds de fusie  op 1 januari 2017 een wijkkerkenraad. De wijkkerkenraad is verantwoordelijk voor alle beleid en uitvoering en bestaat uit alle ambtsdragers, de wijkpredikant(en).  Hiervoor is een Beleidsplan opgesteld welke u hier kunt inzien en, indien gewenst, kunt downloaden.

De wijkkerkenraad kiest een voorzitter en een scriba. De vergadering worden voorbereid door het moderamen, bestaande uit: predikant, voorzitter wijkkerkenraad, voorzitter Raad One en momenteel ook de consulent.

De wijkkenraad vergadert elke maand, met uitzondering van augustus. De vergaderingen van wijkkerkenraad zijn toegankelijk voor alle gemeenteleden.

Onder verantwoordelijkheid van het Moderamen en de wijkkerkenraad werken verschillende raden. Dit zijn:

• de Jeugdraad;
  • de Raad One;
  • de Werkgroep Vieringen;
  • de Beheersraad.

Deze raden bestaan uit ambtsdragers en niet-ambtsdragers.  De raden maken beleidsplannen waarin staat waar men de accenten voor het komend jaar wil leggen. Deze worden vastgesteld in de Wijkkerkenraad. Na afloop van het jaar wordt verantwoording afgelegd over het (uit)gevoerde beleid. Verderop in deze gids vindt u meer informatie over de raden.

Samenstelling van het moderamen

Wijkpredikant ds. J.J. Reedijk
Voorzitter dhr. D. de Jong
Scriba mevr. B. Pluimers