KERKENRAAD KERKENRAAD

De protestantse wijkgemeente i.w. De Open Hof is een federatie tussen de Gereformeerde wijkgemeente De Open Hof en de Taborgemeente De Open Hof. Aan het hoofd van deze gemeente staat de Federatieraad. Dit zijn in feite de beide wijkkerkenraden samen. De Federatieraad is verantwoordelijk voor alle beleid en uitvoering hiervan en bestaat uit alle ambtsdragers, de wijkpredikanten en een vertegenwoordiging uit de Coördinatie Raad (CoRa) van Kerkelijk Centrum Emmaüs in de Rietkampen.
Op de pagina Bestuurlijk/Federatieraad staat een uitgebreid verslag over het doel en de samenstelling.

ORGANOGRAM ORGANOGRAM

Op het hieronder aangegeven schema ziet u de structuur van het bestuurlijk apparaat.

PROFIELSCHETS GEMEENTE PROFIELSCHETS GEMEENTE

De Open Hof en Emmaüs
De Open Hof is een federatie tussen de wijkgemeente Veldhuizen van de Gereformeerde Kerk en de wijkgemeente De Open Hof van de Hervormde Taborgemeente.
Het Kerkelijk Centrum Emmaüs in de wijk Rietkampen wordt gevormd door een
samenwerkingsverband van 5 kerken, de Evangelisch Lutherse Kerk, Gereformeerde Kerk Ede, Hervormde Taborgemeente, Rooms-katholieke Parochie Ede e.o. en de Vrijzinnige geloofsgemeenschap NPB.